Deaktivering af overvågning af enheder på mit netværk

Sådan deaktiveres overvågning af enheder i dit wi-fi-netværk:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. På appens hovedvindue skal du trykke på Smart home-overvågning.

Sektionen Smart home-overvågning åbnes.

3. Tryk på indstillinger > Glem dette wi-fi netværk øverst på skærmen.
  4. Bekræft denne handling.

Appen viser ikke længere de enheder, der opretter forbindelse til dit netværk.

Du kan også slå overvågning af enheder på dit netværk fra ved at afvise Erklæring om databehandling med henblik på at yde Smart Home monitor funktionalitet til enheder på mit netværk. Hvis du afviser Erklæringen, ophører funktionen Smart home-overvågning med at virke på din enhed, og funktionens indstillinger nulstilles.

Hvis du på et tidspunkt vil slå funktionen til igen, kan det gøres i afsnittet Smart home-overvågning på appens hovedskærm.

Sidens top